Rouwboeket Rotterdam

 

Rouwboeket Rotterdam Bezorgen

 

Wanneer u een begrafenis of uitvaart heeft in Rotterdam dan is de rouwboekettenspecialist de juiste specialist op het gebied van rouwboeketten. Dagelijks staan onze specialisten rouwboeketten en rouwstukken te maken voor onze klanten die hiertoe opdracht hebben gegeven. Wij bezorgen uw rouwboeket in Rotterdam van maandag t/m zaterdag met uiterste zorg.

 

Rouwboeket Rotterdam Bestellen

 

U kunt via onze website 24 uur per dag een rouwboeket Rotterdam bestellen. Wanneer u een rouwboeket wilt bestellen en laten bezorgen, vult u dan zo compleet mogelijk onze invul gedeeltes in zodat wij over de juiste informatie beschikken. U dient wel rekening te houden met een verwerktijd die aannemelijk is. Normaal zit er 1 dag tussen bestellen en bezorgen. Heeft u sneller iets nodig neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen dan kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Bestellen op zon- en feestdagen: Dient u rekening te houden dat uw bestelling pas in de middag geleverd kan worden op de eerst volgende werkdag.(Heeft u vragen mail ons uw vraag)

 

Rouwboeket Rotterdam, Rouwstuk Rotterdam, Uitvaartbloemist Rotterdam, Rouwbloemen Rotterdam. Alle rouwwerken op maat gemaakt door een echte bloemist / bloemenwinkel (Rotterdam) die gespecialiseerd is in rouwarrangementen.

Wij werken met een groot aantal seizoensbloemen, maar ook gewone witte rozen, rode rozen, roze rozen verwerken wij in onze rouwboeketten en rouwstukken. Daarnaast hebben wij nog een tal aan soorten direct op voorraad. Deze voorraad is wel sterk variabel. Wij proberen natuurlijk alles zo goed mogelijk in te schatten. Enkele andere soorten die regelmatig verkrijgbaar zijn : Germini (diverse kleuren), Gipskruid, Alstroemeria, Matercartia, Veronica, Phlox. Natuurlijk is dit een kleine greep van de mogelijkheden.

Wij zullen alle zorg en aandacht aan uw opdracht geven.

 

Rouwboekettenspecialist.

Contact

Rouwboekettenspecialist
Ondernemingsweg 21
1422DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
0252-767276 tot 18.00 uur  of
Mobiel 06-52520607 tot 20.00 uur
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Rouwboekettenspecialist