Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen open

 

Yardenhuis en crematorium Zevenberg in Hoogeveen is officieel geopend. In het afscheidshuis speelt de natuur uit de omgeving een belangrijke rol.

Yardenhuis Zevenberg is volgens het feeling environment concept van Yarden ingericht. Dit houdt in dat de kleuren, materialen, geluiden en beelden zijn afgestemd op de emoties en gevoelens die nabestaanden en bezoekers tijdens het afscheid kunnen ervaren. Wilma Voortman, adjunct-directeur bij Yarden: ‘Yardenhuis Zevenberg ligt in het landelijke gebied net buiten Hoogeveen. We hebben het Drentse landschap als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van het nieuwe gebouw. Alle ruimtes hebben de sfeer van dit landschap gekregen. Op deze manier vloeien binnen en buiten mooi in elkaar over. Uniek in het nieuwe yardenhuis is dat de koffielounge tevens onze ontvangstruimte is. Hiermee kunnen we gasten bij ontvangst vooraf aan een plechtigheid al een kopje koffie namens de nabestaanden aanbieden. Hiermee creeren we een sfeer waarin gasten zich welkom en sneller op hun gemak voelen. Zo wordt het afscheid nog persoonlijker.’

Taxiservice

Het uitvaartcentrum in Hoogeveen is meeverhuisd naar de nieuwe locatie. Omdat dit niet meer in het centrum van Hoogeveen ligt, biedt het yardenhuis een taxiservice. Nabestaanden kunnen tegen een aantrekkelijk tarief vervoerd worden vanuit Hoogeveen naar het afscheidshuis, bijvoorbeeld wanneer zij hun overleden dierbare bezoeken. De chauffeur blijft tijdens het bezoek wachten.

Contact

Rouwboekettenspecialist
Händelplein 11
2151 NL Nieuw Vennep

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
0252-767276 tot 18.00 uur  of
Mobiel 06-52520607 tot 20.00 uur
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2023 Rouwboekettenspecialist