GUV schenkt 3000 Euro aan Vrienden Beatrix Ziekenhuis

 

De heer Gerrit Lammers van Stichting Vrienden Streekziekenhuis Koningin Beatrix heeft, uit de handen van Gerard te Roller, hoofd crematorium en uitvaartcentra, bij GUV een cheque ter waarde van drieduizend euro mogen ontvangen. De giften, die tijdens de opening van het Asbestemmingsterrein De Akker van GUV binnen kwamen, werden door GUV verdrievoudigd en geschonken aan Stichting Vrienden van SKB.

Cheque van GUV

Gerrit Lammers, lid van Vrienden SKB, neemt de cheque in ontvangst. “Tijdens de opening kon ik er, vanwege gezondheidsproblemen, niet bij zijn. Toen werd de Stichting Vrienden SKB vertegenwoordigd door collega bestuurslid Reukers maar natuurlijk ook Sandra Vanreys. Nu ben ik echter erg blij deze cheque in ontvangst te kunnen nemen. Namens het bestuur wil ik dan ook Bert van Asselt, directeur van GUV, hartelijk bedanken. We hebben nog veel op het lijstje staan, daar gaat dit bedrag zeker bij helpen!”

Vrienden SKB - Net dat beetje extra

Voor behandeling en zorg komt het geld in het SKB binnen van de zorgverzekeraars, maar voor projecten die buiten het budget van het ziekenhuis vallen, ontbreken vaak de financiële middelen.
Daarom is in 2004 de Stichting Vrienden SKB opgericht.
Deze vrienden zamelen geld in via donateurs en sponsoren voor projecten. Deze zijn hoofdzakelijk bedoeld voor ouderen, kinderen en kankerpatiënten. De Stichting heeft o.a. een badkamer voor CVA-patiënten, een dakterras voor de oncologie-afdeling, luxe stoelen voor de chemotherapie, een golfkar voor vervoer van patiënten en een muurschildering voor de kinderafdeling kunnen realiseren.

GUV, maatschappelijk betrokken

Gerard te Roller licht de keuze toe: “Als een maatschappelijk betrokken organisatie zien we het goede werk van de Vrienden SKB. Als inwoners van de Achterhoek komen we ook zelf in het SKB. GUV vindt het belangrijk dat dit initiatief ondersteund wordt. Deze betrokkenheid van enthousiaste mensen doet de patiënten goed. Net zoals wij mensen in een moeilijke situatie helpen, doen Vrienden SKB dat ook. Daarom ondersteunen wij dit werk met een extra grote donatie.”

Contact

Rouwboekettenspecialist
Ondernemingsweg 21
1422DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
0252-767276 tot 18.00 uur  of
Mobiel 06-52520607 tot 20.00 uur
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Rouwboekettenspecialist